slogan

126-sitename

bres twitterbres-linkedin

Het standaardtarief voor een consult is 80,- euro (exclusief BTW). De duur van een consult is 50 minuten. Dit tarief geldt ook voor het intake-gesprek en het afrondingsgesprek.

Voor onderzoeken en groepstrainingen (bv. sociale vaardigheidstraining) geldt een aangepast tarief. Voor de tarieven van de verschillende groepstrainingen kunt u contact opnemen met de praktijk.

 
Vergoedingen

Mogelijk vergoedt de zorgverzekering (een deel van) de kosten. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekering naar de meest recente ontwikkelingen.
BRES heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Wij vragen u dan ook altijd om zelf de rekeningen aan ons te betalen en om deze vervolgens bij uw zorgverzekeraar in te dienen.

 

Annuleren afspraak

Indien u verhinderd bent om op de afgesproken tijd te komen, dient u dat tenminste 24 uur van tevoren door te geven via email of telefoon. U kunt ook een voicemail-bericht achterlaten. Zonder tijdig bericht van verhindering, wordt het reguliere tarief in rekening gebracht.

 

Algemene voorwaarden BRES            Privacy Policy BRES

200-shutterstock 43013233

200-shutterstock 2054455