Over mij

Ik ben Alberdine van de Hulsbeek (1966), getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 1997 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog. Sinds november 2009 heb ik een eigen praktijk voor hulp bij ontwikkeling en opvoeding. Hiervoor ben ik in verschillende werkvelden binnen de gezondheidszorg werkzaam geweest, waar mijn passie is ontstaan voor het werken met (chronisch) zieke kinderen en kinderen met een beperking. Mijn biografie en CV zijn te vinden op LinkedIn.

 

Naast het werken in mijn praktijk ben ik sinds 2015 verbonden als coach aan de NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting). Naast ‘Coaching na de diagnose’ voor ouders van jonge kinderen met CF (taaislijmziekte) is er ook coaching voor iedereen met CF, partners, ouders, broers en zussen.

 

Tevens ben ik verbonden aan 3 regionale Netwerken Integrale Kindzorg: NIK Zuidwest, NIK Zuidoost en NIK Limburg en Zuidoost-Brabant. Een NIK is een samenwerkingsverband van hulpverleners uit verschillende organisaties en disciplines, met kennis van en ervaring met de zorg voor ernstig zieke kinderen, opgezet vanuit het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.

Ik ben daarnaast ook vrijwilliger bij Kind & Ziekenhuis.

 

Naast mijn praktijk heb ik in juni 2020 de Stichting Aisha & Friends opgericht, een stichting die o.a. educatieve materialen en trainingen ontwikkelt op het gebied van Life Skills voor kinderen en volwassen in Oost-Afrika. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje!